torsdag 16 april 2009

Gnäll i 5 steg, lååångt inlägg- varnar känsliga läsare.

Gaaaah!!
1. Jag har varit så duktig, varit ute och gått för o försöka bli av med alla kilon jag inte vill ha och må lite bättre och det gick skitbra i nästan två veckor då jag var ute dagligen. Sen fick jag gigantiska muskelknutor i benen under en promenad, GIGANTISKA knutor som gjorde att jag knappt kunnat gå sista veckan. Fick stappla mig hem den dagen och bara att gå ner för trapporna har varit ett smärtsamt äventyr.

2. Min pollen allergi har gjort att jag haft konstant huvudvärk senaste veckan oxå, ingenting biter på den och den blir värre för varje år.

3. Igår började min sista visdomstand att göra sig påmind igen, har haft ett helskotta med de tre andra oxå och den här sista växer horisontalt rätt in i de andra tänderna. Aj ont. (kan tilläggga att min tand växer ännu mer liggande än den gör på länken)

4. Igår kom även en jobbig smärta i högersidan av naveln, och min första tanke är, jaha nu är blindtarmen oxå igång. Gjorde en titthålsoperation för ett par år sedan när jag hade svullna lymfkörtlar i hela magen men då lät de blindtarmen vara kvar för den var ju så fin.... *himla med ögonen* ta ut skiten så slipper man den sen.

5. Fortfarande den här jobbiga känslan att inte ha något jobb, visst lite händer ju och lite går det framåt men jag orkar snart inte längre jag MÅSTE ha ett jobb. Har jobbat sen jag var 15 för 17 jag e inte gjord för att gå hemma och inte göra nytta.

Allt det här i kombination gör att jag mår skit idag, jag e ledsen och trött och vill helst bara dra en filt över mig och inte vakna förrän på måndag eller något.
Jag hoppas ju självklart att allting kommer bli bra och sluta göra ont... Fast en del av mig önskar att det var blindtarmen, så de kan söva mig o slita ut tänder och blindtarm och annat onödigt när de ändå är igång så är det över sen.

Jag vet att allt kommer lösa sig och försöker vara positiv och tänka framåt och att allt kommer bli bra men ibland måste man få bryta ihop oxå.... det har jag gjort idag.

Vill tacka Katrin, Maria och Laila för igår, hade jättemysigt på skapa.
Och Johnny, min älskade, underbara pojkvän/sambo/partner/stora kärlek, tack för du står ut med mig, min irritation, mina tårar, min ilska. Älskar dig mest på jorden.

Kram på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar