måndag 4 maj 2009

Måndag åter igen.

Jag har kommit fram till att måndagar inte är bra dagar, var inte när jag jobbade och är inte som arbetslös, men idag visade sig vara en ganska bra dag.

Sollan Tack, du gjorde min dag med ditt sms och ditt samtal, tack för att du bryr dig om mig och verkligen visade det när jag behövde någon som mest. Ännu bättre känns det ju också med tanke på att vi inte träffats sådär hemskt många gånger.... hoppet är inte ute för mig uppenbarligen. ;)

Laila, du är också verkligen en ängel, en riktig vän, ditt sms imorse om att inte ge upp peppade mig en hel del, mer än du tror, det är det lilla som behövs när man är nere och less.

Fick dessutom nyss ett samtal från ams, blir en liten minirekrytering på torsdag för speciellt inbjudna, hoppas att det kanske kan leda till något det också.
Som sagt är det de små sakerna som spelar störst roll, att inte känna sig helt överflödig och ovälkommen. Jag är inte så ovanlig, jag behöver samma saker som alla andra, och känslan av att tvivla på sig själv är ingen skön känsla
Jag vet att jag är en bra tjej som jobbar hårt och kämpar för att ha det sådär bra som alla förtjänar att ha det, ibland är det bara svårare att se sig själv som den man egentligen är, då kan det räcka med ett litet sms för att förstå att man faktiskt räcker till.

Men så mycket is i magen som jag haft och har visste jag inte att jag hade. ;)
Nu ska jag springa iväg och spola näsan med världens bästa uppfinning, pollensäsongen blir betydligt mer uthärdlig med den, fast det lär ju se rätt roligt ut.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Hihi, men det var så lite så. Och du fick ju napp också. Ska bli kul att ses nästa vecka. Kramen

    SvaraRadera